V Hale Otakara Jandery odstartovalo v pátek 8. února mistrovství České republiky ve vícebojích. O medailové sady bojovaly dorostenky a žákyně. Jičínskou atletiku reprezentovala v pětiboji dorostenka Daniela Volná. Studentka Sportovního gymnázia v Jablonci suverénně, především díky výkonům ve skokanských disciplínách, ovládla soutěž výkonem 3851 bodů. Po loňském bronzu tak brala kov nejcennější.

Soutěž zahájila osobním rekordem na trati 60 metrů překážek v čase 8,65 vteřiny. Druhou disciplínu, skok vysoký ovládla výkonem 168 cm. Druhý osobní rekord přidala ve vrhu koulí výkonem 9,95 metru. Svojí parádní disciplínu skok daleký vyhrála s více jak půlmetrovým náskokem, když dolétla přesně na šestimetrovou vzdálenost, a vybudovala si takový náskok, který jí již před poslední disciplínou zajišťoval mistrovský titul. V běhu na 800 metrů si pozici kontrolovala a v osobním zlepšení na 2:32,60 potvrdila zisk zlaté medaile s více jak stopadesátibodovým náskokem.

Další vrchol sezóny ji čeká za čtrnáct dní při mistrovství republiky dorostenek, kdy bude bojovat o nejcennější kov především ve své parádní disciplíně, skoku dalekém, kde v současnosti vede výkonem 613 centimetrů republikové tabulky. Trenérem úspěšné závodnice je Milan Semrád.